BEHANDLINGER

VIPPE EXTENSIONS

 

 

Vippe Extensions er supert for deg som ønsker å legge bort mascaraen. Her kan du gå for alt fra en naturlig look, til mer dramatiske alternativer. 

 

Vi utfører klassisk og volume vippe-extenisons hvor naturtro sorte vipper limes til dine naturlige vipper. Resultatet blir lange, fyldige vipper som kan vare opp til 6 uker. For å bevare den fyldige looken anbefaler vi påfyll hver 3 uke. 

LASH LIFT

Lash Lift er behandlingen for deg som foretrekker en naturlig look, men som samtidig ønsker å få vippene dine til å virke lengre og gi mer volum enn normalt. Dette er perfekt for deg som er lei av daglig bruk av vippetang.

 

Lash Lift er en vippeløft-teknikk som løfter og gir volum til dine egne naturlige vipper uten bruk av vippeextensions, det uten å "krølle" vippene som ved en vippe-permanent. Det er en skånsom behandling som ikke sliter på dine naturlige vipper.

 

Resultatet er holdbart i opp til 6-8 uker. For farging av vipper ved denne behandlingen + 100kr, dette anbefales for full Lift-effekt.

3D BROW BUILDING


3D Bow Building vil tillate deg å re-konstruere dine øyenbryn helt. Du kan her oppnå fylde og definisjon som du ikke kan oppnå med vanlig stell av bryn. Brynene blir skreddersydd til hver enkelt kunde, og behandlingen passer perfekt enten du har naturlig gode øyenbryn, eller om du sliter med delvis eller fullstendig tap av dine naturlige bryn.

 

Resultatet er vannfaste, definerte og fyldige 3D bryn, som blir skapt ved å bygge på dine naturlige bryn og dine preferanser. Behandlingen inkluderer også brynsforming med voks og pinset samt brynsfarging. Resultatet varer i ca 2 uker.

NEGLEPLEIE & DESIGN

Hos oss kan du få neglforlenging med akryl eller gele. Akkurat som oss mennesker er hver negl unik og vi anpasser derfor alltid behandling etter dine behov og hvordan du bruker hendene dine. Enten du vil ha lange negler, eller bare forsterke dine egne.Du kan også velge dekor og unik negldesing hvis du ønsker det lille ekstra.

 

Vi tilbyr også pleiende manikyr-behandlinger med lakk, hvis du vil ha naturlige friske negler, eller med permanent neglelakk (gele-lakk) som holder neglene fine i ca 3 uker. 

 

Er du neglebiter? Kom innom oss og slik at vi kan se på neglene dine for å kunne planlegge rikitg behandling for deg. 

BOTULINUM TOKSIN (BOTOX)

 

Botox er et legemiddel som brukes for å hemme bevegelse av muskler i ansikt som forårsaker linjer og rynker. Effekten av Botox inntrer etter omtrent 3 dager, men full effekt sees først etter 14 dager.  Botox er en svært trygg og effektiv behandling, og bivirkninger er sjeldne. Ved behandling av linjer og rynker i ansiktet, kan det forekomme lett rødhet og ømhet i et par dager etter behandling. Områder jeg behandler per dags dato er sinnarynken, kråketær og pannen. 

 

 

 

 

MESOTERAPI

 

Mesoterapi er en behandling med ingen nedetid. og man kan dra på jobb etter endt behandling. Behandlingen gjennomføres ved flere små stikk i huden hvor man tilfører huden ulike næringsstoffer/vitamincoctails som stimulerer hudens gjenoppbygging – resulterer i en sterkere og sunnere hud, naturlig glød,  rynker og linjer reduseres og hudens fuktbalanse gjenopptas. Ut i fra din huds behov, finner vi sammen de rette ingrediensene for å optimalisere din hudhelse.

 

Dette er en effektiv behandling hvor resultater visesmed det samme, dog effekten er mest synlig etter 1-2 uker etter behandlingen. Mesoterapi er et naturlig alternativ for de som ikke ønsker andre injeksjoner som for eksempel fillere, det finnes mange ulike cocktails som brukes til ulike indikasjoner, ”Fill Up” brukes til å gi vevet mer volum, mens ”Firming” strammer opp vevet umiddelbart. Kan brukes til hudforbedring, hudoppstramming, revitaliserende, dehyrdrert hud, tynn og slapp hud, arr og strekkmerker og hårbehandlinger.

 

Mesoterapi er en ypperlig behandling for å preppe huden før man skal til varmere strøk på sommeren, for å tilføre huden fukt og de antioksidanter den trenger for å bedre bekjempe frie radikaler og UV stråling. 

 

 

 

 

 

Dermapen, mesoterapi og kjemisk peeling er behandlinger som kan kombineres med hverandre for enda bedre resultat.  

 

 

 

 

KJEMISK PEELING

 

Ved kjemisk peeling/syrebehandling skaper man et kontrollert traume i huden, som bidrar til økt celledeling, regenerering av friske celler, bedre tekstur, samt umiddelbar glød og en generell hudforbedring. God effekt på rynker, akne, aknearr, pigmentering og solskader. Dette er en behandling som bør gjøres jevnlig for å ivareta god hudhelse. For best effekt av kjemisk peel, anbefales det gode hjemmeprodukter som brukes før og etter behandling. Ut i fra dine ønsker finner vi en peel som passer din hud og dine behov. Kjemisk peeling kan også kombineres med mesoterapi og Dermapen.

 

 

 

 

MICRONEEDLING (Dermapen)

 

Dermapen er en svært populær behandling som stimulerer ulike celler utifra hva vi ønsker å behandle. Dermapennen lager mikroskopiske kanaler i huden, som gjør at aktuelle næringsstoffer blir fraktet dypt ned i vevet.  Det setter i gang en prosess hvor huden fornyer seg og friske celler kommer til. Behandlingen øker blant annet hudens kollagenproduksjon og er en behandling med dokumentert effekt. Dermapen kan brukes til hudforbedring, hudoppstramming, bedring av hudtekstur, pigment, akne rosacea, arr og strekkmerker.  Behandlingen er ikke smertefull, men kan oppleves noe ubehangelig. 

 

 

 

 

© 2023 by Clipped. Proudly created with Wix.com

 

 

 

EKSTRÖM I HEIKKILÄ

post@ekstromheikkila.com

Oslo